0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 124938
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 44,00 €
  • Bez DPH: 36,67 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

Jedinečná technológia OneBlade

Philips OneBlade je učený na úpravu brady a fúzov a starostlivosť o telo. Môžete s ním zastrihávať, vytvárať línie a holiť chĺpky každej dĺžky. Prináša jednoduché a pohodlné holenie vďaka kĺzavej povrchovej úprave a zaobleným hrotom. A vďaka strihaciemu nožu, ktorý urobí 200 pohybov za sekundu, je účinný aj pri dlhších chĺpkoch.

Pristrihnite si chĺpky

Upravte si svoje strnisko na požadovanú dĺžku. Holiaci strojček na tvár Philips OneBlade sa dodáva s 4 hrebeňovými nadstavcami na strnisko. S 1 mm nadstavcom dosiahnete popoludňajšie a s 2 mm trošku dlhšie strnisko, s 3 mm zasa upravený krátky strih a s 5 mm nadstavcom dlhé strnisko.

Vytvorte presné línie

Dosiahnite presné línie v priebehu niekoľkých sekúnd s pomocou obojstrannej čepele, s ktorou budete mať prehľad o každom zastrihnutom chĺpku.

Ohoľte sa

Holiaci strojček OneBlade nezastriháva chĺpky tak blízko pokožke ako tradičné čepele, čím jej zaručuje väčší komfort. Postupujte proti smeru rastu chĺpkov a bez problémov ohoľte chĺpky akejkoľvek dĺžky.

Prispôsobí sa kontúram vašej tváre

Čepeľ Philips OneBlade sa prispôsobí kontúram vašej tváre, vďaka čomu sa oholíte účinne a pohodlne na všetkých oblastiach tváre.

Vytvorte si presné okraje a ostré línie

OneBlade kopíruje kontúry vašej tváre a umožní vám jednoducho a pohodlne pristrihnúť a oholiť všetky časti. Na úpravu okrajov použite obojstrannú čepeľ a vytvorte bezchybné línie pohybom čepele ktorýmkoľvek smerom.

Nadstavce na strnisko pre viac možností

Vďaka jednému zo 4 dodávaných hrebeňov na strnisko (1, 2, 3 alebo 5 mm) získate preferovanú dĺžku strniska.

Každá čepeľ vydrží 4 mesiace

Na dosiahnutie optimálnej funkčnosti vykonajte jednoduchú výmenu každé 4 mesiace*. Ak je čepeľ opotrebovaná, rozsvieti sa zelený indikátor miery používania.

Používajte na mokro alebo na sucho

Používajte tento vodotesný holiaci strojček nad umývadlom alebo si ho vezmite do sprchy. Holiaci strojček OneBlade na mokré aj suché použitie sa ľahko čistí a možno ho používať bez peny.

Nabite a zastrihávajte

Jedno nabitie trvá 4 hodiny a poskytuje 60 minút stáleho výkonu.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!