0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Samsung 55" QLED 4K TV QE55Q70B (2022)

  • Akcia
    Doprava zdarma
    Nový
    Samsung 55" QLED 4K TV QE55Q70B (2022)
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 123264
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 945,00 €
  • 669,00 €
  • Bez DPH: 557,50 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Inteligencia ukrytá za nádherným obrazom a zvukom

Quantum Processor 4K poháňa všetok výkon, inteligentne optimalizuje obraz, zvuk a ďalšie funkcie, aby vám poskytol skutočne úchvatný zážitok zo sledovania.

*Zážitok zo sledovania sa môže líšiť v závislosti od typu obsahu a formátu. *Upscaling sa nemusí vzťahovať na pripojenie k počítaču a herný režim.

Strhujúca herná akcia s 4K 120 Hz

S inovatívnou funkciou 4K 120 Hz poskytuje Motion Xcelerator Turbo Pro špičkový výkon televíznej obrazovky a vytvára konzistentne ostrý obraz aj pri extrémne rýchlom pohybe.

Hranie v HDR bez trhania, zasekávania a s nízkou latenciou

Certifikovaná základná technológia AMD FreeSync Premium Pro sa postará nielen o zníženie zasekávania a trhania obrazovky, ale tiež o plynulé hranie so špičkovým výkonom a vysokým dynamickým rozsahom s nízkou latenciou. Jednoducho víťazný herný výkon.

*Zážitok zo sledovania sa môže líšiť podľa typu obsahu a grafickej procesorovej jednotky.

Váš obľúbený obsah na jednom mieste

Nový Smart Hub od spoločnosti Samsung kladie do popredia správu a objavovanie obsahu, aby ste mohli tráviť menej času vyhľadávaním a viac času streamovaním filmov, relácií a ďalšej skvelej zábavy.

*Služby obsahu a odporúčaní sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. *Pred použitím je vyžadovaný súhlas so zmluvnými podmienkami a zásadami ochrany osobných údajov Smart Hub.

Väčší rozsah kontrastu vo filmovom meradle

Quantum HDR dáva dôraz na detaily a kontrast, aby ste mohli zažiť plnú silu v každej snímke. Dynamické mapovanie tónov HDR10+ prekračuje špičkové štandardy a vytvára hlbšiu čiernu, živšie snímky a detaily, ktoré vždy zažiaria.

*Rozsah jasu Quantum HDR je založený na interných testovacích štandardoch a môže sa zmeniť podľa podmienok zobrazenia alebo špecifikácií.

Optimalizovaný farebný tón podsvietenia pre lepší kontrast

Inovatívna technológia podsvietenia prináša výraznejší a presnejší kontrast optimalizácií farebného tónu podsvietenia tak, aby zodpovedal typu sledovaného obsahu.

Inteligentný obraz optimalizovaný pre váš zrak

S unikátnym režimom Eye Comfort od spoločnosti Samsung si televízor zapamätá miestne časy západu a východu slnka, takže sa displej môže automaticky prispôsobiť akejkoľvek dennej dobe. Po západe slnka následne znižuje jas a farby tak, aby nenamáhali váš zrak a vy si tak môžete lepšie odpočinúť.

Miliarda farebných odtieňov s technológiou Quantum Dot

Technológia Quantum Dot poskytuje vôbec najlepší obraz spoločnosti Samsung. So 100 % objemom farieb berie Quantum Dot svetlo a mení ho na dych berúci odtieň, ktorý zostáva verný realite pri akejkoľvek úrovni jasu.

*100 % farebný objem meraný v režime Film a farebnom priestore DCI-P3, certifikovaný VDE.

Pokročilé neurónové siete pre 3D hĺbku obrazu

Pokročilá funkcia Real Depth Enhancer napodobňuje spôsob, akým ľudské oko spracováva hĺbku zvýšením kontrastu na objekte v popredí. Takže keď napríklad sledujete dokument o prírode, zvýrazní slonie vrásky a pozadie necháva také, aké je – rovnako ako ľudský zrak.

TV a soundbar v dokonalej harmónii

Obklopte sa zvukom usporiadaným v dokonalej harmónii. Reproduktory na vašom soundbare a TV sú synchronizované tak, aby fungovali súčasne, čím sa dosiahne lepší efekt priestorového zvuku bez stlmenia reproduktorov televízora.

*Q-Symphony je k dispozícii iba s kompatibilným soundbarom. *Skontrolujte kompatibilitu Q-Symphony v špecifikáciách daného soundbaru.

Automaticky optimalizuje zvuk, aby vyhovoval vášmu priestoru

Vychutnajte si audio optimalizované na mieru vášmu prostrediu inštalácie. Či už si zvolíte umiestnenie na stene, alebo na stole, čaká vás vyvážený zvukový zážitok.

Elegantný a tenký profil

Ohromujúci tenký profil vášho televízora splynie s vašou stenou tak hladko, ako ste to ešte nikdy nevideli.

Perfektná obsluha vášho domova

Privítajte novú úroveň pohodlia a nechajte inteligentného komorníka pracovať za vás. Inteligentná domácnosť SmartThings sa dokáže bezproblémovo pripojiť k vašim zariadeniam, priebežne ich monitorovať a intuitívne ovládať váš domov. Pri sledovaní televízie môžete zariadenie ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo len hlasom.

*Dostupné technológie, funkcie a vlastnosti sa môžu líšiť podľa krajiny, poskytovateľa služieb, sieťového prostredia alebo produktu. Môžu sa zmeniť bez upozornenia. *Vyžaduje Wi-Fi, Bluetooth alebo iné bezdrôtové sieťové pripojenie a zariadenia registrované v aplikácii SmartThings. *Pripojené zariadenia sa predávajú samostatne.

Videohovory vo veľkom

Spojte sa ľahko s vašimi priateľmi a rodinou na veľkej obrazovke pomocou Google Duo. Videohovory sú teraz ešte jednoduchšie vďaka webovej kamere Slim Fit Cam či fotoaparátu na vašom vlastnom smartfóne.

*Je vyžadovaný ďalší kompatibilný fotoaparát. Samsung SlimFit, kompatibilná webová kamera Logitech alebo mobilný fotoaparát. *Predáva sa samostatne.

Všetko uvidíte na jednej obrazovke

Sledujte svoju TV i smartfón na jednej obrazovke súčasne. Či už ide o živé výsledky zo športových zápasov alebo video návody k hrám, jednoducho pripojte svoj telefón a užite si multi zobrazovanie ako nikdy predtým.

*Podporuje smartfóny s Android OS a iOS. *Q6*B podporuje iba smartfóny s operačným systémom Android.

Pracujte a študujte z domu

Využite bezproblémový prístup k počítaču, notebooku a mobilu na vašom televízore.

*Kompatibilné s určitými počítačmi a mobilnými zariadeniami. *Aplikácia Easy Connection je dostupná na počítačoch s operačným systémom Windows 10. *Samsung DeX je podporovaný na vybraných zariadeniach Galaxy, Note a Tab. *Väčšinu funkcií riešenia Pracovná plocha je možné použiť po pripojení klávesnice a myši k televízoru.

Obsah balenia

Samsung Smart Control ovládač so Solárnym doníjaním, Napájací kábel, Užívateľská príručka.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!