0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2K

  • Nový
    Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2K
EU distribúcia EU distribúcia
(0)
  • Vypredané
  • Kód produktu: 113935
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 33,48 €
  • Bez DPH: 27,90 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

65,00 € 115,00 €

105,00 € 119,00 €

92,90 €

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Viete si predstaviť, aké to je mať vždy prehľad o tom, čo sa deje vo vašej domácnosti? A to aj vo chvíľach, keď tam nie ste? Vďaka domácej kamere od značky Xiaomi si tento komfort môžete dopriať. Jej 360° prevedenie umožňuje komplexnú ochranu vášho domova a zaznamená aj ten najmenší pohyb. Kamera sa pohybuje horizontálne aj vertikálne a je možné ju umiestniť v akejkoľvek polohe: pokojne ju zaveste na strop alebo pripevnite na stenu. Rušiť vás nebude ani v noci, pretože je vybavená tichými motormi, ktoré nevydávajú zbytočný hluk. Záznam z kamery môžete sledovať na diaľku prostredníctvom svojho inteligentného telefónu.

Majte prehľad o svojej domácnosti

Táto unikátna kamera od značky Xiaomi poskytuje kompletnú ochranu vášho domova a ponúka 360° horizontálnu detekciu pohybu. Vďaka duálnym motorom sa jednoducho otáča na všetky strany. Vertikálny uhol pohľadu predstavuje 115°.

Nič jej neunikne…

Zariadenie je inteligentné, takže rozpozná akýkoľvek pohyb, a to v každom smere. V prípade, že zaznamená neočakávaný pohyb, pošle vám na mobilný telefón upozornenie aj video. Na kamere je možné nastaviť vlastný rozvrh monitorovania.

…a to ani v noci

Kamere nechýba ani režim nočného videnia, ktorý dohliadne na miestnosť počas vášho spánku. Nebude vás rušiť žiadne svetlo či nepríjemný zvuk – kamera sa otáča potichu.

Umiestnite ju kamkoľvek budete chcieť

Kamera je vyvinutá tak, aby ste ju mohli nainštalovať kamkoľvek a v akejkoľvek polohe. Jednoducho ju postavte na stôl, pripevnite na strop či na stenu – zariadenie je schopné snímať obraz z každého uhla.

Sledujte obraz bez prestávky

Obraz z kamery môžete kedykoľvek sledovať na svojom mobilnom telefóne, a to dokonca bez prerušenia. Vďaka zmenšenému oknu, ktoré môžete vo svojom telefóne s Androidom umiestniť do hornej časti displeja, môžete zároveň jednoducho sledovať iný obsah.

Ukladajte záznam na pamäťovú kartu

Kamera podporuje microSD karty až do veľkosti 32 GB, na ktorých budete mať záznam uložený. Nechýba ani možnosť pripojenia pomocou Wi-Fi.

Nadčasový a inteligentný dizajn

Čerešničkou na torte je elegantný minimalistický dizajn, ktorý disponuje hladkým povrchom bez zbytočných tlačidiel. Kamera sa preto hodí do každej miestnosti.

Súhrn

Bezdrôtový prenos dát: áno
Prisvietenie IR LED diódami: áno
Výrobca: Xiaomi

Hlavné charakteristiky

Umiestnenie kamery: interiér

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!