0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Dyson Vacuum Cleaner V15 Detect Absolute (2023)

(0)
  • Skladom: 1 ks
  • Kód produktu: 130491
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 648,90 €
  • Bez DPH: 540,75 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Dyson detekuje častice, ktoré bežne nevidíte

Lúč svieti pod presným uhlom, aby bol viditeľný aj jemný neviditeľný prach na hladkých podlahách, takže môžete vysávať naozaj dôkladne.

Meria mikroskopické prachové častice

Piezo senzor nepretržite meria a počíta prachové častice - v prípade potreby automaticky zvýši sací výkon.2

Vedecký dôkaz dôkladného čistenia

LCD displej zobrazuje, čo bolo vysaté, vedecký dôkaz dôkladného čistenia v reálnom čase.2

Motor Dyson Hyperdymium™ 

Výkonný ľahký digitálny motor dosahuje až 125 000 otáčok za minútu na vysávanie mikroskopického prachu a väčších nečistôt.

Technológia Root Cyclone™

14 cyklónov vytvára odstredivé sily až do 100 000 g, ktoré zachytávajú prach a nečistoty z prúdu vzduchu, takže nedochádza k žiadnej strate sania.1

Akumulátor s vysokou hustotou

Každá zacvakávacia batéria poskytuje až 60 minút neklesajúceho sacieho výkonu na čistenie tu, tam a kdekoľvek inde vo vašej domácnosti.3

Viacstupňová filtrácia

Dokonale utesnený filtračný systém Dyson zachytáva 99,97 % mikroskopických častíc a alergénov už od veľkosti 0,1 mikrometra - a vypúšťa čistejší vzduch.4

Uhlíkové vlákno

Čierne antistatické uhlíkové vlákna odstraňujú aj ten najjemnejší prach z hladkých podláh.

Podlahová dýza Digital Motorbar™ proti zamotávaniu vlasov

Účinne vysáva prach a vlasy zo všetkých typov podláh. Polykarbonátový hrebeň proti zamotávaniu automaticky zbavuje rotačnú kefu vlasov a žmolkov.

Automaticky dôkladne vyčistí koberce.

V automatickom režime technológia Dyson DLS™ (Dynamic Load Sensor) monitoruje odpor rotujúcej kefy vo vnútri podlahovej hubice Digital Motorbar™ 360-krát za sekundu a automaticky upravuje výkon podľa typu podlahy.5

Vysoký výkon na čistenie kdekoľvek

Všestrannosť bezdrôtovej technológie Dyson vám uľahčí upratovanie domácnosti. Dôkladne vyčistite podlahy, ťažko dostupné miesta a matrace.

Osvetľovacia podlahová dýza

25 cm široká podlahová hubica navrhnutá s mäkkými nylonovými a antistatickými uhlíkovými vláknami na odstraňovanie prachu z hladkých podláh a tesnejších priestorov. S nízkym profilom, aby sa dostala hlbšie pod nábytok.

Tri režimy odsávania

Automatický režim inteligentne nastavuje sací výkon s optimálnou rovnováhou výkonu a času prevádzky.Režim Eco poskytuje dlhší čas prevádzky na dlhšie čistenie, zatiaľ čo najvyšší režim Boost je určený na krátke, intenzívne čistenie.

LCD displej

Poskytuje informácie o výkone v reálnom čase vrátane odpočítavania času prevádzky na sekundy, upozornení na údržbu, režimov odsávania a stavu nabitia batérie.

Jednoduchá údržba

Filter a podlahové hubice s mäkkým valčekom možno umývať, zbernú nádobu a nástavce možno utierať handričkou, aby ste odstránili nahromadený prach a optimalizovali výkon vysávača Dyson.

Náhradná batéria

Stlačením tlačidla možno batériu vybrať a vymeniť, čím sa zdvojnásobí čas prevádzky (druhá batéria je k dispozícii samostatne).6

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!