0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Roborock S6 Pure Black

  • Akcia
    Nový
    Roborock S6 Pure Black
EU distribúcia EU distribúcia
(0)
  • Vypredané
  • Kód produktu: 111777
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 449,00 €
  • 319,00 €
  • Bez DPH: 265,83 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

65,00 € 115,00 €

105,00 € 119,00 €

0,60 €

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Ide tam, kam chcete

Roborock S6 pozná Vašu kuchyňu, spálňu či obývaciu izbu. Poskytne Vám možnosť naplánovať čistenie pre jednu miestnosť, viac miestností alebo celé poschodia, definovať konkrétne postupnosti čistenia a dokonca nastaviť prispôsobené úrovne nasávania pre každú miestnosť na viacerých poschodiach. Pomoc v domácnosti nikdy nebola taká ľahká a inteligentná.

Múdrejší je rýchlejší

Roborock S6 vždy presne vie, kam ide. Pomocou výkonného 32-bitového štvorjadrového procesoru, rovnakého druhu, aký sa nachádza v smartfónoch, vypočíta najefektívnejšiu cestu čistenia každej miestnosti.

Dôvtip, vyhýbanie sa a ďalšie

Masívne pole senzorov Sensient s akcelerometrom, počítadlom kilometrov, infračerveným senzorom, kompasom a ďalšími snímačmi dáva roborocku S6 snímanie o 360°. Vie, kde je, môže sa vyhnúť schodom, nájsť cestu z problémových miest a uchovať Vaše cennosti v bezpečí.

Dosiahnite viac poschodí

Viacúrovňový mapovací systém používa presné LiDAR skenovanie na automatické rozpoznanie rôznych úrovní domu. Každé poschodie môže mať nezávislé zóny "No-go", neviditeľné steny a zóny "no-mop". Aktuálna úroveň sa rozpozná automaticky, takže nemusíte otvárať aplikáciu Roborock.

Váš domov, Vaše zadanie úloh

Ak dávate prednosť tomu, aby boli vaše izby ráno upratané ako prvé, alebo aby bola vaša kúpeľňa povysávaná až na konci cyklu, máte túto kontrolu. Nastaviteľné poradie miestností znamená, že robotovi môžete povedať presné poradie, v ktorom chcete svoje izby vyčistiť.

Neviditeľné steny

Chráňte svoje cennosti pomocou virtuálnych no-go zón alebo virtuálnych múrov, a to všetko z aplikácie. Môžu byť v rozmedzí 0,4 m - 10 m. Pomocou nich ochránite všetko od malých váz až po celé miestnosti.

Dychberúce sanie

Výkonné sanie HyperForce čistí nečistoty a chlpy domácich miláčikov z drevených podláh tak ľahko, ako ich strháva z kobercov. Pomocou ventilátora, ktorý sa má 15 000 ot./min a je vedie pokročilých systémov prúdenia vzduchu, je sanie série S6 skutočne konštantné. To z neho robí možno najlepší robotický vysávač na vysávanie po domácich miláčikoch alebo deťoch.

Komplexné hlasové ovládanie

Na zaistenie čistejšej domácnosti stačí niekoľko slov. Začnite upratovať, pošlite svojho robota Roborock do viacerých miestností, ovládajte viac robotov, nájdite strateného robota, zmeňte saciu silu a ďalšie. Vďaka podpore Amazon Alexa je čistenie teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Zachytávajte alergény

Filter s hodnotením E113 zachytáva až 95% alergénov vrátane peľu a plesní a pomáha udržiavať vzduch doma svieži, čistý a ľahko dýchateľný. Je tiež umývateľný, takže vyžaduje menej častú výmenu.

Batéria

Typ batérie : Li-Ion
Doba prevádzky: 150 min

Rozmery a ďalšie fyzické parametry

Výška: 9.65 cm
Šírka: 35 cm
Hĺbka: 35.3 cm
Hmotnosť: 3.5 kg
Objem nádoby na prach : 0.46 l
Objem nádoby na vodu: 0.18 l

Požadované vlastnosti

Ovládanie mobilnou aplikáciou : áno
Spôsob navigácie: SLAM+LDS

Filtre

Typ filtra: HEPA filter

Hlavné charakteristiky

Detekcia schodov: áno
Rozoznanie prekážok: áno
Čistenie kobercov: áno
Mopovanie: áno
Rotačné kefy: áno
Hlučnosť: 69 dB

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!