0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Apple HomePod Mini White

  • Nový
    Apple HomePod Mini White
(0)
  • Vypredané
  • Kód produktu: 116222
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 96,00 €
  • Bez DPH: 80,00 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

34,00 €

5,00 €

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

S HomePodom mini sa vám otvára cesta za inteligentnou domácnosťou. Tento smart reproduktor vám umožní ovládať ju hlasom. Poskytne tiež skvelý 360-stupňový zvuk, aby ste si kdekoľvek v dome či byte mohli užívať podcasty aj obľúbenú hudbu. Navyše je možné spárovať niekoľko HomePodov dohromady a užívať si synchronizované audio po celom dome, prípadne využiť napríklad šikovnú funkciu Interkomu na komunikáciu s ďalšími členmi domácnosti.

360-stupňový zvuk

Apple vybavil HomePod mini skutočne na úrovni. Do jeho krásne kompaktného tela vložil pokročilý hardvér s optimalizovaným softvérom, vďaka ktorému vyplní bohatým 360-stupňovým zvukom celú miestnosť.

Nečakane kompaktný

HomePod mini sa vďaka kompaktnému telu krásne vojde kamkoľvek potrebujete. Navyše sa spolieha na elegantný dizajn a je spracovaný len z najlepších materiálov, ako je u Applu zvykom. Jednoduché ovládanie potom umožní podsvietená dotyková plocha na hornej časti.

Multiroom audio

Môžete spárovať niekoľko HomePodov rozmiestnených pokojne po celom dome a užívať si prepojený zvukový systém. Siri potom môže prehrávať jednu skladbu synchronizovane v každej miestnosti. Tiež môžete dosiahnuť stereo zážitok, keď v jednej miestnosti spárujete dva HomePody mini pre ešte pôsobivejšie ozvučenie.

Perfektná kompatibilita s Apple produktmi

Úplnou samozrejmosťou je špičková kompatibilita s Apple produktmi. Cez HomePod tak môžete napríklad telefonovať, počúvať hudbu z Macu alebo vylepšiť zvuk Apple TV.

Premyslená funkčnosť

Užívate si práve obľúbený podcast, ale už musíte vyraziť do práce? Žiadny problém – pokračuje tam, kde ste skončili na iPhone, stačí ho priblížiť k HomePodu.

Siri

Siri sa vďaka HomePodu mini stane vaším skutočným digitálnym asistentom. Pomôže vám okamžite vyriešiť najrôznejšie každodenné úlohy, rovnako ako ovládať vašu smart domácnosť a oveľa viac.

Rozpoznanie hlasu

HomePod mini vie rozpoznať hlas až 6 ľudí a poskytnúť personalizovaný zážitok pre každého zvlášť. Prejaví sa to napríklad lepším odporúčaním obľúbenej hudby, rovnako ako poskytnutím relevantných informácií z vášho kalendára a pod.

Interkom

Ak budete v dome mať viac než jeden HomePod, môžete využiť funkciu Interkom. Tá vám umožní komunikovať s členmi domácnosti práve cez HomePody.

 

Dátové funkcie

WiFi: áno

Súhrn

Výrobca: Apple

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!