0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Braun Silk-épil 9 Flex 9020 Wet&Dry s 6 nadstavcami, vrátane nadstavca pre hĺbkovú masáž

  • Akcia
    Doprava zdarma
    Nový
    Braun Silk-épil 9 Flex 9020 Wet&Dry s 6 nadstavcami, vrátane nadstavca pre hĺbkovú masáž
(0)
  • Skladom: 1 ks
  • Kód produktu: 126781
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 189,00 €
  • 169,00 €
  • Bez DPH: 140,83 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

Štíhla, ergonomická rukoväť

Úplne nový tvar s protišmykovou rukoväťou oceníte najmä v sprche. Zaručuje ľahší, presnejší pohyb – ideálny na odstránenie chĺpkov v ťažko dostupných oblastiach.

Hladké podpazušie

Noste vaše obľúbené tielko s vedomím, že vaše podpazušie je jemné a hladko oholené. Na obzvlášť citlivé časti tela odporúčame použiť hlavu holiaceho strojčeka, ktorá je súčasťou sady.

Použite na celé telo

Epilujte celé svoje telo s pomocou flexibilnej hlavy, ktorá ľahko dosiahne aj do tých najhoršie prístupných oblastí. Technológia Micro-Grip s hlavou širšou o 40% odstráni jedným ťahom viac chĺpkov a vy tak dosiahnete účinnejšiu epiláciu.

Starostlivosť o intímne partie

Pripravte sa s pomocou holiaceho strojčeka či zastrihávača na deň strávený pri vode bez toho, aby ste sa museli obťažovať s voskovými pásikmi. Bez bolesti. Bez návštev pri kozmetičke. Len hladká pokožka pripravená do plaviek.

Hĺbková masáž pokožky

Nový nástavec Braun pre hĺbkovú masáž príjemne masíruje telo. Podporuje krvný obeh a pomáha tak tónovať pleť a zlepšuje jej vzhľad.

Pinzety Micro-Grip

Silk-épil 9 Flex odstraňuje presne aj tie najkratšie chĺpky, ktoré by neodstránil ani vosk, vďaka širším, dlhším a hlbším pinzetám.

Ukazovateľ tlaku

Technológia SensoSmart™ vás pri epilácii upozorní červeným svetielkom, keď na epilátor príliš tlačíte.

Wet & Dry

100% vodeodolný, môžete sa epilovať vo vani či sprche. Epilácia sa po pravidelnom používaní vo vode stáva prakticky bezbolestnou.

Holenie a zastrihovanie

Hlava holiaceho strojčeka premení epilátor na plne funkčný holiaci strojček, zatiaľ čo s nástavcom zastrihávača môžete zastrihnúť aj vlasy.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!