0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Bryton RIDER 410E

  • Nový
    Bryton RIDER 410E
(0)
  • Skladom: 1 ks
  • Kód produktu: 122641
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 129,00 €
  • Bez DPH: 107,50 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

Stav: Nový

Garmin HRM-Pro Plus

104,90 €

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Rider 410, navrhnutý pre maximálne pohodlie jazdcov, obsahuje FULL Global Navigation Satellite System, ktorý vám umožní určovať polohu GPS oveľa rýchlejšie a presnejšie. Poskytuje maximálnu kompatibilitu vďaka dokonalej spolupráci so snímačmi ANT+ aj BLE.

Väčší displej, lepší výhľad

Rider 410, navrhnutý pre lepšie zobrazovanie údajov. Je vybavený ostrým čiernobielym 2,3” veľkým displejom, vďaka čomu je čítanie údajov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Na obrazovku sa zmestí až 8 údajov, aby ste lepšie porozumeli svojej výkonnosti v reálnom čase.

Absolútna presnosť

Prvý cyklistický tachometer Bryton s GNSS plne podporujúcou satelitné systémy GPS, Glonass (Rusko), BDS (Čína), Galileo (Európa) a QZSS (Japonsko), ktoré poskytujú oveľa spoľahlivejšie satelitné pokrytie v akejkoľvek situácii (budovy/ stromy) alebo aj pri jazde na horskom bicykli spolu s rýchlejším rozbehom.

Podpora snímačov ANT+/BLE

Senzory ANT+ aj BLE s cieľom maximálneho pohodlia fungujú s Rider 410 perfektne po jednoduchom spárovaní.

Prispôsobiteľné údaje - Zobrazenie cez Aplikáciu

Prispôsobte si vlastné zobrazenie údajov pomocou aplikácie Bryton Active! Po spárovaní s aplikáciou Bryton Active App si môžete prispôsobiť svoje dátové polia/stránky na základe vašich tréningových cieľov prostredníctvom BLE vo vašom telefóne. Používa sa super jednoducho.

Podporuje až 72+ funkcií

Rider 410 poskytuje bohaté údaje, aby ste mohli plne pochopiť výkon svojej jazdy. Obsahuje až 72+ funkcií vrátane času, rýchlosti, vzdialenosti, kalórií, kadencie, nadmorskej výšky, výkonu a HR.

35 hodín výdrže batérie

Ak máte radi jazdu na dlhé vzdialenosti, Rider 410 určite splní vaše potreby. Poskytuje až 35-hodinovú výdrž batérie a umožňuje nabíjanie cez powerbanku počas jazdy.

Inteligentné upozornenia

Už sa nemusíte báť, že počas jazdy zmeškáte dôležité telefónne hovory, e-maily alebo SMS! Rider 410 zobrazuje upozornenia ako telefónne hovory, e-maily alebo textové správy po jednoduchom spárovaní BLE s chytrými telefónmi so systémom Android/iOS.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!