0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Garmin zūmo 595 Travel Edition - Lifetime Maps

SK distribúcia SK distribúcia
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 118151
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 480,00 €
  • Bez DPH: 400,00 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Vytvorený pre dobrodružstvo, zrodený pre jazdu! V režime výpočtu "dobrodružná trasa", viete nastaviť ďalšie možnosti ako kľukatosť, kopcovitosť a vyhnutie sa hlavným cestám na veľkom 5,0" dotykovom displeji, ktorý viete ovládať v rukaviciach a ktorý viete pouziť buď zvyslo, alebo pozdĺžne. Transflektívna obrazovka redukuje odlesky a to robí tento displej ľahko čitateľný dokonca aj na slnku.

Výhody technológie Bluetooth®

Synchronizujte svoje zumo s kompatibilným smartfónom s Bluetooth® headsetom/interkomom alebo helmou. Uložte svoj telefón bezpečne do vrecka alebo kufra a využite možnosť hands-free volania bez straty a presmerovania pozornosti. Zo svojho smartfónu viete tiež prijímať smart upozornenia na hovory, texty, upozornenia aplikácií a ďalšie, ktoré sa objavujú priamo na naigačnom displeji.

Jazdite chytrejšie so svojím smartfónom

Čo sa deje na ceste pred vami? Garmin zumo 595LM viete prepojiť so smartfónom a cez aplikáciu Smartphone Link tak bezdrôtovo prijímať informácie o počasí a doprave. Táto aplikácia taktiež umožňuje LiveTrack. Ide o "vychytávku", ktorá umožňuje zdieľať priateľom polohu a miesto pobytu počas jazdy.

Dávajte väčší pozor s výstrahami pre jazdca

Pre zvýšenie ostražitosti na pozemných komunikáciách a podporenie bezpečnejšej jazdy, zumo 595LM vopred poskytuje užitočné upozornenia na ostré zákruty, zmeny rýchlosti, železničné priecestia a na úseky prechodov divej zveri, školské zóny a ďalšie. Navyše budete upozornení, keď sa vyberiete ísť opačným smerom na jednosmernej ulici. Môžete tiež dostávať upozornenia na blížiace sa rýchlostné kamery. Pre dlhšie jazdy je tu varovanie pri únave, kedy vám navigácia navrhne prestávku a ponúkne potenciálne odpočívadlá na vašej aktívnej trase. Funkcia "Pred vami" umožňuje ľahko vidieť zaujímavé miesta a míľniky na trase bez toho, aby ste museli opustiť zobrazenie mapy. Jednoduché tvarovanie umožňuje pridať bod na mape a prispôsobiť tak trasu, takže sa môžete nechať navigovať preferovanými oblasťami alebo konkrétnymi cestami.

Už nikdy viac s prázdnou

Vstavaný palubný počítač s digitálnym palivomerom je štandardnou funkciou každej navigácie zumo. Je teda ľahké odhadnúť, koľko kilometrov môžete jazdiť skôr ako vám dôjde benzín. Palivomer ponúka dynamické upozornenie na natankovanie paliva a dokonca poskytne konkétne benzínové stanice po ceste. Ukazovateľ obmedzenia rýchlosti vám ochotne dá vedieť, kedy je čas na ubratie plynu. Kompas a databázy špecifických motocyklových bodov záujmu (POI) sú poruke vždy, keď potrebujete nájsť servis, predajcu a ďalšie. K dispozícii je tiež funkcia história servisu, ktorá vám pomôže udržať prehľad o servisných úkonoch na vašom motocykli.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!