0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips Beardtrimmer series 5000 Zastrihávač brady BT5515/15

  • Akcia
    Doprava zdarma
    Nový
    Philips Beardtrimmer series 5000 Zastrihávač brady BT5515/15
(0)
  • Skladom: 2 ks
  • Kód produktu: 127357
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 69,90 €
  • 55,00 €
  • Bez DPH: 45,83 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

Strihá rovnomerne a zachytáva aj priľnavé chĺpky

Strnisko nemá šancu. Systém Lift&Trim Pro zachytí všetky vaše priľnavé chĺpky a nadvihne ich k čepeliam, aby zabezpečil presný strih, pričom je ideálny aj na zastrihovanie dlhej brady.

Strnisko nemá šancu. Systém Lift&Trim Pro zachytí všetky vaše priľnavé chĺpky a nadvihne ich k čepeliam, aby zabezpečil presný strih, pričom je ideálny aj na zastrihovanie dlhej brady.

Čepele s dvojitým ostrím sú vhodné aj pre tie najhustejšie chĺpky, pričom zaručujú presné tvarovanie okrajov a dokonalé zastrihnutie pri každom použití. Čepele nie je potrebné mazať ani vymieňať.

Prispôsobuje sa rôznym nastaveniam dĺžky

Zastrihávajte na presnú želanú dĺžku. Stačí otočiť presný ovládací prvok na jedno z 40 nastavení dĺžky v rozsahu 0,4 až 10 mm s prírastkami po 0,2 mm.

Presnosť vhodná pre každý typ brady

Prispôsobte si starostlivosť o svoje telo pomocou presných nastavení vhodných na úpravu každej brady. Na úpravu krátkej brady sú k dispozícii nastavenia od 0,4 do 2 mm s prírastkami po 0,2 mm, pre rovnomerné 3-dňové strnisko nastavenia od 2 do 5mm s prírastkami po 0,5 mm a na údržbu dlhej brady nastavenia nad 5 mm s prírastkami po 1 mm.

Presný strihač brady pre dokonalé okraje

Dodajte mimoriadnu ostrosť detailom, a to aj na ťažko dostupných miestach, vďaka nasúvateľnému presnému zastrihávaču.

Bezkáblové používanie až na 90 minút

Vyhnite sa so zastrihávačom brady zmätku s káblom – po 1 hodine nabíjania získate až 90 minút bezšnúrového výkonu. Alebo použite kábel a zastrihávajte neobmedzene bez prerušenia. Funkcia 5-minútového rýchleho nabitia vám vystačí na jedno zastrihnutie.

Jednoduché a zároveň dôkladné čistenie

Zastrihávač brady je 100 % vodotesný, takže na dôkladné očistenie ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou.

Svetlá indikujú, kedy má batéria nízku úroveň nabitia, kedy je vybitá, kedy je plne nabitá alebo kedy sa nabíja

Ukazovatele stavu batérie tohto zastrihávača vás informujú o stave batérie: nízka úroveň nabitia, vybitá, nabíjanie alebo úplne nabitá. Takto môžete zastrihávač nabiť včas a úplne, takže sa vám nestane, že by sa vám batéria vybila počas strihania.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!