0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips Multigroom series 7000 14 v 1, tvár, vlasy a chĺpky na tele MG7930/15

  • Doprava zdarma
    Nový
    Philips Multigroom series 7000 14 v 1, tvár, vlasy a chĺpky na tele MG7930/15
(0)
  • Skladom: 4 ks
  • Kód produktu: 128742
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 84,90 €
  • Bez DPH: 70,75 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

Rovnomerné zastrihávanie jedným ťahom

Patentovaný hrebeňový nadstavec na zastrihávanie ponúka 11 nastavení dĺžky v rozsahu 1 – 3 mm, takže môžete dosiahnuť rovnomerné zastrihnutie v presne požadovanej dĺžke.

Dlhotrvajúci výkon s presnými výsledkami

Čepele z nehrdzavejúcej ocele zostávajú ostré ako prvý deň a zaisťujú dlhotrvajúci výkon. Nie je potrebný žiadny olej.

Zastrihávač, ktorý sa prispôsobí vašej brade

Zastrihávač sníma hustotu brady 125x za sekundu a zvyšuje výkon presne vtedy, keď ho potrebujete. Vďaka tomu si poradí aj s hustými, prerastenými alebo dlhšími bradami.

Všetko, čo na starostlivosť o tvár, vlasy aj telo potrebujete

Pomocou rôznych hrebeňových nástavcov zastrihávača si môžete doma vytvárať individuálne účesy s nastavením dĺžky od 0,5 do 20 mm.

Rovnomerné zastrihnutie a ostré okraje

Zastrihávač a jeho nadstavce ponúkajú 21 nastavení dĺžky od 0,5 do 16 mm v krokoch s presnosťou až 0,2 mm pre kratšie aj dlhšie brady. Úzky dizajn nadstavca na presné zastrihávanie uľahčuje vytváranie ostrých hrán a jemných detailov. Úpravu svojho vzhľadu môžete dokončiť pomocou kovového zastrihávača na hladké dočistenie líc, brady a krku.

Rozlúčte sa s ochlpením tela

Pomocou nášho nadstavca na holenie tela si pohodlne oholíte celé telo. Jedinečný systém ochrany pokožky chráni citlivé partie počas holenia až do 0,5 mm. Chĺpky na tele môžete strihať aj pomocou nasúvateľného hrebeňového nadstavca.

O 30 % rýchlejšie zastrihávanie vlasov**

Strihanie vlasov je vďaka mimoriadne širokému 41 mm zastrihávaču z nehrdzavejúcej ocele, ktorý zastrihne viac každým ťahom, rýchlejšie o 30 %.** Vytvorte si účes pomocou mimoriadne širokých hrebeňových nadstavcov na vlasy s nastaveniami dĺžky 4, 9, 12 a 16 mm.

Jednoduché a pohodlné zastrihávanie chĺpkov v ušiach a v nose

Tento univerzálny zastrihávač vás rýchlo zbaví nechcených chĺpkov v nose aj ušiach, a to bez akýchkoľvek škrabancov či porezania.

Vydrží 4 týždne na jedno nabitie*

Výkonná lítium-iónová batéria s dlhou životnosťou a maximálnym výkonom umožňuje až 120 minút prevádzky s možnosťou 5-minútového rýchlonabíjania.

Odolnosť voči vode na pohodlné používanie a jednoduché čistenie

Tento zastrihávač je vodotesný, takže ho môžete používať pohodlne v sprche a jednoducho čistiť pod tečúcou vodou.

Majte vždy prehľad o potrebe nabíjania

Ukazovateľ stavu batérie vás informuje o stave batérie: nízka úroveň nabitia, vybitá, nabíja sa alebo úplne nabitá. Nikdy tak nezostanete s prázdnou batériou uprostred strihania.

Jednoduché uchopenie a ovládanie

Zastrihávač sa jednoducho drží a manipuluje pomocou ergonomickej gumovej rukoväti, ktorá zaisťuje mimoriadny komfort a ovládanie.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!