0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips OneBlade QP2520/30

  • Nový
    Philips OneBlade QP2520/30
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 125249
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 37,90 €
  • Bez DPH: 31,58 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

Zastriháva

Zastrihávajte si fúzy pomocou niektorého z 3 nástavcov na strnisko (1, 3 a 5 mm) a chlpy na tele pomocou hrebeňového nástavca na telo (3 mm) v akomkoľvek smere.

Tvaruje

Vytvorte presné okraje pomocou obojstrannej čepele. Hoľte sa oboma smermi a ľahko a rýchlo dosiahnete viditeľný výsledok. Upravte si línie svojho strihu rýchlo a jednoducho v priebehu sekúnd!

Oholí

OneBlade neholí tesne pri pokožke ako tradičné žiletky – a preto ju nedráždi. Používajte OneBlade proti smeru rastu a pohodlne si ohoľte fúzy a chlpy akejkoľvek dĺžky na tvári aj na tele. OneBlade je vybavený dvoma čepeľami – jednou na tvár a druhou na telo.

Nadstavce na strnisko pre viac možností

Vďaka jednému z 3 dodávaných hrebeňov na strnisko (1, 3 alebo 5 mm) získate preferovanú dĺžku strniska.

Vytvorte si presné okraje a ostré línie

OneBlade kopíruje kontúry vašej tváre a umožní vám jednoducho a pohodlne pristrihnúť a oholiť všetky časti. Na úpravu okrajov použite obojstrannú čepeľ a vytvorte bezchybné línie pohybom čepele ktorýmkoľvek smerom.

Odolná čepeľ OneBlade

Na dosiahnutie optimálnej funkčnosti vykonajte jednoduchú výmenu každé 4 mesiace*. Ak je čepeľ opotrebovaná, rozsvieti sa zelený indikátor miery používania.

Pre suché aj mokré použitie

OneBlade je vodoodolný, takže sa ľahko čistí: stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou. Pri holení môžete, ale nemusíte použiť penu – je to len na vás.

Nabite a zastrihávajte

Jedno nabitie trvá 8 hodín a poskytuje 45 minút stáleho výkonu.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!