0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 Wet & Dry

  • Akcia
    Doprava zdarma
    Nový
    Philips Series 9000 Prestige SP9861/16 Wet & Dry
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 125350
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 399,00 €
  • 319,00 €
  • Bez DPH: 265,83 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

Popis produktu

Elektrický holiaci strojček Philips S9000 Prestige plynule prechádza po pokožke, vďaka hlavám na viacsmernú detekciu kriviek tváre a presnými čepieľkami Nanotech oholí precízne všetky fúzy – napríklad aj týždenné strnisko. Výsledkom je na dotyk hladká tvár a pohodlie, ktoré pocítite na vlastnej koži. Môžete ho použiť na suché i mokré holenie, s penou alebo bez, na výber máte z troch nastavení citlivosti vrátane mimoriadne šetrného režimu holenia, ktorý je vhodný aj pre citlivú pokožku. Aktuálne informácie o prevádzke strojčeka môžete sledovať na intuitívnom digitálnom displeji. Súčasťou je aj špeciálny nadstavec na tvarovanie brady SmartClick, kefka na čistenie pleti, nabíjacia podložka Qi a prémiové cestovné puzdro.

Presné čepieľky Nanotech

Presné čepieľky Nanotech sú zosilnené nanočasticami a majú mimoriadne silné hrany, ktoré vydržia dlho ostré. Holia s najväčšou presnosťou a výsledkom je mimoriadne hladké oholenie tesne pri pokožke. So zabudovaným snímačom BeardAdapt sa oholíte bez námahy, a to aj sedemdňové husté fúzy. Snímač kontroluje hustotu fúzov 15-krát za sekundu a automaticky tak prispôsobuje strojček vašim potrebám.

Kopírovanie obrysov tváre

S viacsmernou detekciou obrysov tváre si doprajete mimoriadne hladké oholenie v priebehu niekoľkých minút. Hlavy na kopírovanie obrysov sledujú všetky kontúry vašej tváre a zachytia aj ťažko dostupné fúzy.

Vlastné nastavenie citlivosti

Prispôsobte si holenie vašim osobným preferenciám a vyberte si medzi tromi režimami citlivosti. Šetrný ale dôkladný režim Sensitive, režim na každodenné dôkladné oholenie Normal a špeciálny rýchly režim Fast, ktorý šetrí váš čas.

Vynikajúce pohodlie pokožky

Zažite pri holení pocit dokonale hladkého kĺzania po pokožke s krúžkami Superb SkinComfort. Krúžky s kovovými pigmentmi sú potiahnuté vrstvou zabraňujúcou treniu, ktorá sa postará o skvelé kĺzanie.

Mokré a suché holenie

Preferovaný spôsob holenia si zvolíte sami. Môžete si vybrať rýchle, ale napriek tomu pohodlné suché holenie, alebo si zvoliť holenie za mokra, a to aj s použitím gélu alebo peny.

Presný zastrihávač SmartClick

Dokončite úpravu vzhľadu s presným zastrihávacím nadstavcom na dokonalé vytvarovanie fúzov a bokombrád. Stačí nacvaknúť presný zastrihávač šetrný k pokožke. So systémom nasadzovania SmartClick holiaci strojček ľahko zmeníte na zastrihávač fúzov, alebo presný zastrihávač. Požadované príslušenstvo stačí nasadiť na rukoväť a doladiť svoj výzor.

Čistiaca kefa na tvár

Pomocou jednoduchej manipulácie môžete rýchlo nasadiť čistiacu kefku na tvár, ktorá je tiež súčasťou príslušenstva. Stačí nasadiť na rukoväť, doladiť svoj vzhľad a svojej pokožke poskytnúť nevídanú starostlivosť.

*príslušenstvo v balení sa môže líšiť v závislosti od daného modelu

Bezdrôtová prevádzka 60 min

Holiaci strojček má mimoriadne výkonnú lítium-iónovú batériu s dlhou životnosťou. Používať ho môžete až 60 minút, na sucho aj na mokro. Rýchle nabíjanie na bezdrôtovej podložke za 18 minút zabezpečí dostatok energie na kompletné oholenie.

Bezdrôtová nabíjacia podložka Qi

Holiaci strojček Prestige môžete bezdrôtovo nabíjať jednoducho tak, že ho umiestnite na nabíjaciu podložku Qi, ktorá je súčasťou produktu. Pomocou podložky Qi holiaci strojček nabijete za tri hodiny na dobu chodu 60 minút, alebo môžete využiť rýchle nabíjanie za 18 minút. S výkonnou lítium-iónovou batériou zostane strojček rovnako výkonný pocelé roky. Navyše môžete nabíjať aj akékoľvek iné zariadenie, ktoré je s podložkou Qi kompatibilné.

Úplne umývateľný

Holiaci strojček je veľmi nenáročný na údržbu a čistenie. Po používaní stačí, keď holiacu hlavu otvoríte a prepláchnete pod tečúcou vodou – je úplne umývateľný.

Prémiové príslušenstvo

Využite svoj holiaci strojček Philips series 9000 Prestige maximálne a vychutnajte si prémiové príslušenstvo pre dokonalý vzhľad a starostlivosť o pokožku. Okrem pohodlného hladkého oholenia s viacsmerným hlavami využite aj presný zastrihávač, zastrihávač fúzov, alebo čistiacu kefku na tvár. Na uloženie či pre prípad cestovanie slúži štýlové prémiové puzdro s miestom aj na nabíjaciu podložku.

*príslušenstvo v balení sa môže líšiť v závislosti od daného modelu

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!