0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Philips Shaver Series 7000 Elektrický holiaci strojček pre mokré a suché holenie + OneBlade Tvár a Telo S7783/78

  • Akcia
    Doprava zdarma
    Nový
    Philips Shaver Series 7000 Elektrický holiaci strojček pre mokré a suché holenie + OneBlade Tvár a Telo S7783/78
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 123620
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 175,00 €
  • 159,00 €
  • Bez DPH: 132,50 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

Holiaci strojček, ktorý znižuje trenie, čím minimalizuje podráždenie.

Medzi holiacimi hlavami a pokožkou sa nachádza ochranná vrstva. Je vyrobená až z 2 000 mikro-tech guľôčok na milimeter štvorcový a znižuje trenie pokožky o 25 %, čím sa minimalizuje podráždenie.

Lepší výkon holenia v každom ťahu

45 výkonných a zároveň jemných samoostriacich sa čepelí SteelPrecision na tomto holiacom strojčeku Philips vykoná až 90 000 pohybov za minútu, na jeden ťah oholí viac chlpov** pre čistú a pohodlnú úpravu.

Usmerní vás pre zlepšenie techniky holenia

Technológia snímania pohybu elektrického holiaceho strojčeka sleduje, ako sa holíte a navedie vás na účinnejšiu techniku. Už po troch holeniach si väčšina mužov osvojila lepšiu techniku holenia s menším množstvom ťahov***.

Zdokonaľte svoju techniku pomocou aplikácie Philips GroomTribe

Spárujte svoj elektrický holiaci strojček Philips s aplikáciou GroomTribe a pripravte sa na zdokonalenie svojej techniky. Sledujte svoj pokrok a prispôsobte svoj postup tak, aby ste dosiahli hladké a šetrné oholenie.

Dostatočne výkonný holiaci strojček na skrotenie brady

Elektrický holiaci strojček má inteligentný snímač tvárového ochlpenia, ktorý načítava hustotu ochlpenia 125-krát za sekundu. Technológia sa automaticky adaptuje strihaciemu výkonu, čo umožňuje šetrné holenie bez námahy.

Sleduje obrysy vašej tváre

Elektrický holiaci strojček Philips má úplne flexibilné hlavy a je navrhnutý tak, aby sledoval obrysy tváre pre dôkladné a pohodlné oholenie.

Vedie chlpy do správnej polohy na holenie

Tento nový holiaci strojček na precízne holenie je vylepšený o vodiace drážky pre optimálne holenie a pohodlie pokožky.

Výkonná kapsula na čistenie slúži na údržbu a zachovanie hygieny

Táto výkonná kapsula na čistenie je 10x účinnejšia než čistenie vodou****. Holiaci strojček dokonale vyčistí a namaže už v priebehu 1 minúty. Pomáha tak zachovávať výkonnosť strojčeka a zvyšuje hygienu.

Vyberte si praktické oholenie nasucho alebo osviežujúce oholenie namokro

Holiaci strojček na mokré aj suché holenie, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám. Vyberte si praktické oholenie nasucho alebo použite obľúbenú penu alebo gél pre osviežujúce oholenie namokro.

Zarovnajte si fúzy a bokombrady

Zdokonaľte a spresnite si fúzy a bokombrady vďaka výklopnému zastrihávaču – a dolaďte svoj vzhľad bez námahy.

60 minút holenia po 1 hodine nabíjania

Holiaci strojček na doma aj na cesty. Získajte 60 minút holenia po 1 hodine nabíjania alebo ho zapojte do siete pre okamžité holenie s nepretržitým výkonom. 

Úplne nabitý za jednu hodinu

Úplne nabite holiaci strojček Philips iba za 1 hodinu vďaka výkonnej a energeticky účinnej lítium-iónovej batérii. Ponáhľate sa? Zapojte holiaci strojček do zásuvky len na 5 minút a získajte dosť energie na 1 úplné holenie.

Elektrický holiaci strojček s ekologickým pasom

V spoločnosti Philips sa snažíme o udržateľnosť vo všetkých smeroch výroby produktov. Všetky holiace strojčeky majú ekologický pas vďaka holiacim čepeliam vyrobeným použitím 100 % obnoviteľnej elektriny a obalom vyrobeným z recyklovateľných materiálov.

Jedinečná technológia OneBlade

Philips OneBlade je vybavený novou revolučnou technológiou pre styling tváre a starostlivosť o vzhľad. Dokáže zastrihávať, vytvarovať a oholiť fúzy všetkých dĺžok. Vďaka systému dvojitej ochrany, kĺzavému poťahu v kombinácii so zaoblenými špičkami, je holenie ľahšie a pohodlnejšie. Technológia holenia predstavuje rýchlo sa pohybujúce ostrie (200x za sekundu), ktoré je účinné aj pre dlhé fúzy.

Zastriháva

Zastrihávajte si fúzy pomocou niektorého z 4 nástavcov na strnisko (1, 2, 3 a 5 mm) a chlpy na tele pomocou hrebeňového nástavca na telo (3 mm) v akomkoľvek smere.

Tvaruje

Vytvorte presné okraje pomocou obojstrannej čepele. Hoľte sa oboma smermi a ľahko a rýchlo dosiahnete viditeľný výsledok. Upravte si línie svojho strihu rýchlo a jednoducho v priebehu sekúnd!

Oholí

OneBlade neholí tesne pri pokožke ako tradičné žiletky – a preto ju nedráždi. Používajte OneBlade proti smeru rastu a pohodlne si ohoľte fúzy a chlpy akejkoľvek dĺžky na tvári aj na tele. OneBlade je vybavený dvoma čepeľami – jednou na tvár a druhou na telo.

Nasaďte ochranný nástavec a vyhnite sa porezaniu v citlivých oblastiach

Presné línie

Jednoducho zastrihávajte v akomkoľvek smere

Jednoducho nasaďte 3 mm hrebeň na telo a zastrihávajte v ľubovoľnom smere.

Nadstavce na strnisko pre viac možností

Vďaka jednému zo 4 dodávaných hrebeňov na strnisko (1, 2, 3 alebo 5 mm) získate preferovanú dĺžku strniska.

Vytvorte presné tvary a ostré línie fúzov vďaka obojstrannej čepeli OneBlade

OneBlade kopíruje kontúry vašej tváre a umožní vám efektívne a pohodlne oholiť tvár. Na úpravu okrajov použite obojstrannú čepeľ a vytvorte bezchybné línie pohybom čepele ktorýmkoľvek smerom.

Odolná čepeľ OneBlade

Na dosiahnutie optimálnej funkčnosti vykonajte jednoduchú výmenu každé 4 mesiace*. Ak je čepeľ opotrebovaná, rozsvieti sa zelený indikátor miery používania.

Pre suché aj mokré použitie

OneBlade je vodoodolný, takže sa ľahko čistí: stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou. Pri holení môžete, ale nemusíte použiť penu – je to len na vás.

Nabite a zastrihávajte

Jedno nabitie trvá 4 hodiny a poskytuje 60 minút stáleho výkonu.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!