0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Roborock Sweep One S50

  • Nový
    Roborock Sweep One S50
EU distribúcia EU distribúcia
(0)
  • Vypredané
  • Kód produktu: 107830
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 387,50 €
  • Bez DPH: 322,92 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

65,00 € 115,00 €

105,00 € 119,00 €

648,90 €

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Recenzia:

Popis produktu

Náročné upratovanie patrí minulosti vďaka intelignetnému robotickému čističu Roborock S5, ktorý zvládne vysávanie aj umývanie. Vaša domácnosť bude dokonale čistá, zatiaľ čo vy sa môžete venovať tomu, čo vás skutočne baví. Hlavným vylepšením oproti minulým modelom je funkcia mopu, ktorá sa postará o vyčistenie tvrdých podláh. Vďaka kombinácii 12 senzorov a špičkového algoritmu môže vysávač dokonale zmapovať domácnosť a zabezpečiť efektívne upratovanie. Sami si môžete nastaviť oblasť, ktorú chcete nechať upratať a posielať príkazy pohodlne cez mobilnú aplikáciu. Aj napriek nízkej hlučnosti vás Roborock S5 prekvapí silným sacím výkonom. Poradí si aj s prekážkami vysokými až 2 cm a zásluhou veľkej batérie zvládne upratovanie rýchlejšie, pretože strávi menej času nabíjaním.

Komplexné upratovanie

Doprajte si dokonale čistú domácnosť bez námahy! Roborock S5 zvládne nielen vysávanie, ale vďaka integrovanej funkcii mopu i umývanie. Sám navyše identifikuje o aký povrch ide a prispôsobí tomu upratovanie. Svojim elegantným a kompaktným dizajnom skvele zapadne do vašej domácnosti.

Inšpirované prírodou

Výrobca sa pri návrhu systému mopu inšpiroval živými organizmami. Spojenie nádržky na vodu a handričky z mikrovlákien dosahuje perfektných výsledkov, lebo voda presakuje rovnomerne do handričky, ktorá zároveň filtruje nečistoty, aby zabránila upchatiu systému. Modulárna konštrukcia umožňuje jednoduché rozobratie a výmenu.

Plný senzorov

Robotický vysávač disponuje dvanástimi senzormi, ktoré mu umožňujú orientáciu v interiéri a zabraňujú kolízii či pádu. Laserový snímač vzdialenosti pomôže naskenovať miestnosť a vygenerovať jej mapu v reálnom čase. Vďaka tomu si prístroj sám naplánuje ideálnu trasu, preto zvládne upratovanie rýchlejšie a efektívnejšie.

Na dosah palca

V mobilnej aplikácii si môžete jednoducho zvoliť, či chcete upratať celý byt, konkrétnu miestnosť alebo len určité časti. Jednoducho označte danú oblasť na mape a vysávač si sám naplánuje upratovanie bez prekročenia tzv. virtuálnej steny. Navyše si poradí s prahmi a ďalšími prekážkami s výškou až 2 centimetre.

Výkonný a tichý

Žiadna nečistota nebude prekážkou zásluhou vákuového cyklónového 3D systému, ktorý bol skombinovaný s kvalitným filtrom E11. Niektoré časti vysávača možno ľahko umyť vo vode. Aj napriek svojmu vysokému saciemu výkonu sa tento robotický čistič vyznačuje tichou prevádzkou, preto vás jeho prevádzka nebude rušiť.

Nabíjanie bez starostí

Vysoká kapacita batérie zvyšuje výdrž prístroja a na jedno nabitie tak tento model zvládne upratať väčšiu plochu. O samotné nabíjanie sa nemusíte vôbec starať, vysávač totiž sám príde k nabíjacej stanici a po dobití bude pokračovať v práci. Vy iba vysypete nádobu s prachom a vymeníte vodu v nádržke.

Batéria

Typ batérie : Li-Ion
Doba prevádzky: 150 min

Rozmery a ďalšie fyzické parametry

Výška: 9.65 cm
Šírka: 35 cm
Hĺbka: 35.3 cm
Hmotnosť: 3.5 kg
Objem nádoby na prach : 0.48 l
Objem nádoby na vodu: 0.1 l

Požadované vlastnosti

Ovládanie mobilnou aplikáciou : áno
Spôsob navigácie: LDS Laser

Filtre

Typ filtra: HEPA filter

Hlavné charakteristiky

Detekcia schodov: áno
Rozoznanie prekážok: áno
Čistenie kobercov: áno
Mopovanie: áno
Rotačné kefy: nie
Hlučnosť: 67 dB

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!