0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Samsung VS15T7033R4 Jet 70 Easy, Tyčový vysávač, 150W

(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 124023
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 459,00 €
  • 305,00 €
  • Bez DPH: 254,17 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Uvažujete nad kúpou naozaj výkonného tyčového vysávača, ktorý zbaví váš domov všetkých častíc jemného prachu? Zvoľte Samsung Jet 70 easy (VS15T7033R4/GE) s Digital Invertor Motorom so sacím výkonom 150 W a vysoko silným vstupným výkonom až 410 W. S integrovaným systémom Jet Cyclone, ktorý znižuje odpor vzduchu, ale naopak neznižuje sací výkon, je vo vnútri zariadenia zachytávaný aj ten najjemnejší prach. Vákuový tyčový vysávač je vybavený 5-vrstvovým filtračným systémom HEPA s umývateľnou multicyklónovou filtráciou vzduchu, takže zatočí aj s tým najjemnejším prachom a alergénmi.

Vysoký sací výkon

Digitálny invertorový motor je schopný vyvinúť sací výkon až 150 W, pretože optimalizuje prúdenie vzduchu ultrazvukovými zváracími lopatkami. Generovaný vstupný výkon je až 410 W. Vysávanie je tak rýchle a vysoko efektívne. 

Optimálne prúdenie vzduchu s Jet Cyclone

K precíznemu vysávaniu napomáha aj systém Jet Cyclone, ktorý znižuje odpor vzduchu. 9 cyklónov a 27 vstupov vzduchu vylučujú zníženie sacieho výkonu, pretože vzduchová cesta má ideálne podmienky na likvidáciu jemného prachu vnútri výrobku. Vzduch v domácnosti je tak čistejší a bez alergénov a baktérií. 

5-stupňová filtrácia

S päťvrstvovým filtračným systémom HEPA máte zaručený perfektne čistý vzduch. V prvom kroku je zachytený veľký prach v kovovej mriežke a v hlavnom filtre cyklónu, Jet Cyclone a mikro filter potom zachytia jemný prach. 99,999 % mikro prachu, peľ, plesne a ďalšie alergény neprejdú cez ultra jemný prachový filter. 

Intuitívne ovládanie

Reguláciu výkonu v troch stupňoch si hravo nastavíte na dotykovom LED displeji. Na ňom môžete skontrolovať aj informácie ohľadne prevádzky. V prípade výskytu problémov pri vysávaní dôjde z dôvodu bezpečnosti k automatickému zastaveniu spotrebiča. 

Maximálny komfort pri upratovaní

Nízka hmotnosť 1,48 kg, ergonomický dizajn a kompaktné rozmery. To všetko Samsung VS15T7033R4/GE Jet 70TM spĺňa a preto nie je na upratovanie s ním treba vynaložiť veľkú námahu. Ľahko sa dostanete aj do horšie dostupných miest a každého zákutia. Odstrániť prach je možné napríklad aj z okenných žalúzií či nábytku.

Na koberce i tvrdé podlahy

Kefa Turbo Action Brush s 3 750 otáčkami za minútu funguje na kobercoch, dlažbe, plávajúcej podlahe či parketách. Smeti pohlcuje s úplnou jemnosťou a pohybuje sa s maximálnou opatrnosťou. Otočná hlava o 180° ľahko zmení smer a dostanete sa s ňou do každého rohu miestnosti. Rotujúci bubon je možné jedným klikom odpojiť a následne vyčistiť. 

Vytrená podlaha

S nástavcom Spinning Sweeper a jeho mokrými podložkami s duálnym spletením sú tvrdé plochy umyté bez väčšej námahy a behom pár chvíľ. Na vytieranie je možné využiť aj jednorazové podložky z mikrovlákna či jednorazové mokré utierky. Funkčnosť zariadenia pri vytieranie je až 75 minút. 

Vysávanie až 40 minút v kuse

Kvalitná 2 000 mAh batéria poskytuje až 40 minút prevádzky v kuse. Z produktu sa dá vybrať a vymeniť za náhradnú. Náhradná batéria nie je súčasťou balenia. 

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!