0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Xiaomi Mi TV Stick 4K

  • Nový
    Xiaomi Mi TV Stick 4K
EU distribúcia EU distribúcia
(0)
  • Vypredané
  • Kód produktu: 120893
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 41,90 €
  • Bez DPH: 34,92 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Multimediálne centrum Xiaomi Mi TV Stick 4K je skvelým spôsobom, ako z vášho obyčajného televízora urobíte inteligentné streamovacie zariadenie. Jednoduchým zapojením Xiaomi Mi TV Stick 4K do HDMI konektora a následnou jednoduchou inštaláciou dostanete prístup k predinštalovaným aplikáciám a populárnym streamovacím službám ako je Netflix, YouTube, HBO a ďalšie. Vďaka infračervenému prijímaču je možné zariadenie ovládať z pohodlia pohovky pomocou priloženého diaľkového ovládača.

Streamovanie vo vysokej kvalite

Srdcom zariadenia Xiaomi Mi TV Stick 4K je procesor Cortex-A35 so štyrmi jadrami a 2 GB pamäť RAM pre hladké streamovanie videa až v 4K rozlíšení pri 60 FPS. S prehrávačom Xiaomi Mi TV Stick 4K si užijete aj zvuk vo vysokej kvalite vďaka podpore priestorových formátov Dolby Audio a DTS Surround Sound. Interné úložisko má kapacitu 8 GB a skvele sa hodí na ukladanie fotiek, videí alebo vašich obľúbených pesničiek, ktoré si budete môcť kedykoľvek prehrať.

Prehrávač Xiaomi Mi TV Stick 4K prináša pre váš TV nové funkcie

Prehrávač Xiaomi Mi TV Stick 4K obsahuje operačný systém Google Android TV 11, ktorý ponúka intuitívne rozhranie a množstvo užitočných funkcií, vrátane obchodu Google Play na sťahovanie aplikácií. Využiť môžete aj inteligentného Google Asistenta, s ktorým môžete jednoduchými hlasovými povelmi ovládať rôzne funkcie alebo vašu inteligentnú domácnosť.

Hromada aplikácií vám zaistí nikdy nekončiacu zábavu

Vďaka systému Android TV 11 je multimediálny prehrávač Xiaomi Mi TV Stick 4K kompatibilný s veľkým množstvom aplikácií, ktoré umožňujú prístup k množstvu prémiových video služieb ako je YouTube, Netflix, TED, Sling TV a podobne. Nechýba ani bohatá ponuka aplikácií na počúvanie hudby, sociálne siete, spravodajstvo, nakupovanie, hry a množstvo ďalších.

Hardware

Pamäť RAM: 2GB
Typ konektora : microUSB
HDMI: áno

Dátové funkcie

Bluetooth: áno

Softvér

Operačný systém: Android

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!