0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

EU distribúcia EU distribúcia
(0)
  • Na objednávku
  • Kód produktu: 119122
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 36,00 €
  • Bez DPH: 30,00 €

Príslušenstvo k dokúpeniu

12,00 €

29,00 € 49,00 €

Popis produktu

Potrebujete upratať malý neporiadok, ale nechce sa vám pre to vyťahovať veľký vysávač? Riešením je prenosný vysávač Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini. Filtrovanie vzduchu obstaráva HEPA filter a na nečistoty má pripravenú nádobku s objemom 0,1 l. Ručný vysávač Xiaomi je napájaný pomocou adaptéra, káble vám teda nebudú prekážať. Ak je plne nabitý, tak vydrží fungovať až 30 min. V balení navyše nechýbajú ani užitočné nadstavce, ako napr. kefová a štrbinová hubica.

Kompaktný pomocník

Okrem kompaktných rozmerov zaujme tento prístroj tiež moderným dizajnom, ktorému dominujú oblé línie a biela farba. Vďaka hmotnosti len pol kilogramu, ktorá zodpovedá pollitrovej fľaši s nápojom, nie je práca s vysávačom nijako fyzicky náročná. Prístroj je kompaktný, ľahko použiteľný a vhodný na rôzne menšie upratovacie práce v domácnosti.

Výkonný motor

Vysávanie prachu a nečistôt zabezpečuje výkonný bezkefový motor, schopný dosahovať až 88 000 otáčok za minútu, s dvoma ventilačnými otvormi, ktoré znižujú energetické straty a zlepšujú účinnosť čistenia. K jeho prednostiam patrí rýchly systém spustenia a vypnutia, vďaka čomu nedochádza k uviaznutiu nečistôt v sacom mechanizme.

Šikovné príslušenstvo

Súčasťou balenia sú praktická kefová hubica a nadstavec so štrbinovou hubicou, ktoré je možné používať spoločne aj oddelene. S nadstavcom sa dostanete aj do horšie prístupných miest. Bez neho, naopak, oceníte jednoduchú ovládateľnosť. Okrem bežného upratovania sa Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini hodí napríklad na čistenie klávesníc počítačov a notebookov.

Starostlivosť o auto

Malý a kompaktný vysávač sa môže stať vašou tajnou zbraňou v dokonalej starostlivosti o auto. Ľahko s ním upracete nečistoty na koberčekoch, na podlahe aj v sedačkách. Môžete si tak užívať čisté prostredie nielen doma, ale aj pri svojich cestách a výletoch.

Praktický vo všetkých smeroch

Prístroj ponúka dve úrovne sania – štandardný alebo silný režim. Štandardný ražim sa hodí na bežné upratovanie a batéria vysávača v ňom vydrží fungovať až 30 minút. Silný výkon je vhodný na hĺbkové čistenie – v tomto režime počítajte s výdržou do 9 minút. Na nabíjanie slúži konektor USB-C, takže na doplňovanie energie môžete použiť napríklad nabíjačku od telefónu.

Jednoducho vysypateľný zásobník

Na čo by bol akokoľvek silný vysávač, keby sa z neho nazbierané nečistoty zle vysypávali? V prípade Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini sa niečoho takého nemusíte báť – stačí stlačiť tlačidlo na nádobke a vysypať jej obsah do odpadkového koša.

Účinná filtrácia

Pochopiteľne nechýba niekoľkostupňové filtrovanie. Jeho súčasťou je aj HEPA filter, ktorý je schopný zachytiť viac ako 99,5 % malých prachových častíc. Filtre sú umývateľné, takže keď sa zanesú, stačí ich prepláchnuť vodou a nechať vyschnúť.

Rozmery a ďalšie fyzické parametry

Hmotnosť: 0.5 kg
Objem nádoby na prach : 100 ml

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!